Bojana Gregorić Vejzović u šljokicama od glave do pete i moli da ne kritizirate njen styling

Za ljubitelje hrvatskog dizajna proljeće uvijek započinje na najbolji način – otvaranjem najvećeg modnog događaja u regiji, Bipa FASHION.HR. A sinoć je tamo bila i ova zgodna glumica
Vidi originalni članak

Na sinoćnjoj reviji Roberta Severa, Bojana je zablistala u kombinaciji koju je za nju zapravo stilizirala njena kćer Zoe. Fotografiju stylinga objavila je na Instagramu, pa objasnila: "Kombinezon mi kupila mama, styling completed by Zoe... molim vas nemojte kritiku upaliti na 100%... ali daje malo na 70’s/80’s... priznajem"

Odjenula je srebrni kombinezon širokih nogavica, a u struku ga je stegnula širokim remenom. Preko nosi klasični crni sako, a mi bismo rekli da je njega kćer totalno pogodila sa stylingom. 
Često u posljednje vrijeme nosi visoki konjski rep, koji joj baš dobro stoji pa se i ovaj put odlučila za to izdanje. Sve je začinila svjetlucavim naušnicama u obliku zvijezde. 

U videu pogledajte cijelu reviju Roberta Severa: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".