Bojana Gregorić u ulozi modela

FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić FOTO: Jelena Balić
Pogledajte sofisticirane odjevne kombinacije u modnoj interpretaciji poznate glumice...
Vidi originalni članak

Profinjena ljepota jedne od najpoznatijih hrvatskih glumica, Bojane Gregorić Vejzović,sjajno je prikazala bezvremensku eleganciju kolekcije za jesen-zimu luksuznog brenda Seventy, u atmosferičnom editorialu snimljenom od strane dobro poznate fotografkinje Jelene Balić. Odabrana kao hrvatska ambasadorica brenda, Bojana je svojom ženstvenom transformacijom u potpunosti iskazala glavne principe branda Seventy - minimalističku eleganciju te rafiniranu, klasičnu siluetu.

Za make up je zaslužna Simona Antolović, dok se za kosu pobrinuo frizerski salon Ruža. U editorialu se prožimaju dvije kolekcije brenda - urbana i ležernija „1970“, te klasična i ove sezone pomalo stroga  „Seventy“ linija.Odjeća odiše urbanim i ležernim duhom. Lagani materijali u kombinaciji s krznom daju savršeno kreiranu zimsku kolekciju. Kroj jakni zaobilazi stroge linije i oslanja se na princip udobnosti i nehajnosti „oversized“ pulovera. Kaputi se stilski kombiniraju kao jakne i obrnuto.

Umjetna koža ključni je materijal koji se koristi za miješanje s drugim tkaninama. Suknje su drske i kratke, ukrašene elegantnim printom, dok su majice definirane pomalo muževnim linijama.

Široke i nešto kraće hlače odličan su izbor za kombiniranje s toplim vunenim puloverima. Paleta boja kreće se od neutralnih tonova crne, bež i sive, sve do intenzivno plave, crvene i zelene. Životinjski i karirani printevi dodatno naglašavaju tkanine i krojeve kolekcije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".