Bojana Gregorić spojila nespojivo i zablistala!

Pokazala je kako izgleda eletantna kombinacija
Vidi originalni članak

Za nezaboravne trenutke, posebne doživljaje i slatke uspomene dovoljni su ukusni zalogaji, bajkoviti ambijent i dobro raspoloženi gosti. U svemu tome uživali su brojni poznati gosti koji su bili dio još jedne fantastične kulinarske priče poznatog chefa Marina Medaka povodom predstavljanja noviteta brenda Somat. Među njima je bila i Bojana Gregorić u koju su ponovno bili usmjereni svi pogledi.

Bojana je, naime, izabrala iznimno elegantnu kombinaciju u kojoj bi bez problema bila zvijezda svakog crvenog tepiha. Satenska haljina plave boje savršeno je naglasila njezinu vitku figuru, a protiv hladnoće borila se prslukom od umjetnog krzna. Odjevnu je kombinaciju zaokružila srebrnim sandalama te te torbicom neobičnog oblika u istoj boji. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".