Bojana Gregorić je baš prava kraljica! Pogledajte kako pegla haljinu prije predstave u backstageu

Pa tko se barem jednom nije našao u takvoj situaciji?!
Vidi originalni članak

Bojana Gregorić Vejvozić nerijetko nas oduševi super fotkama i još boljim opisima ispod njih, no posljednji video koji je objavila oduševio je sve obožavatelje.

Naime, glumica je objavila kako pegla haljinu prije predstave - to ne bi bilo nimalo neobično da ona pritom i ne nosi istu tu haljinu!

Moramo priznati, baš nas je nasmijala, ali isto tako - tko se barem jednom nije našao u takvoj situaciji, realno?! Bojana je napisala:

Nama je u backastegu predstave "Dvoje" uvijek zabravno i napeto. Pogotovo u ovakvim situacijama kad nisam sigurna hoću li stići na scenu ili će Dražen Čuček i Jakša Jordes morati izmišljati tekst pa ćemo to nazivati "kreativnom improvizacijom" kad nas Matko pita što se dogodilo. A vama će, dođete u Teatar Exit biti još zabavnije! Garantiram! U protivnom vraćam pare!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".