Bodi od 100 kn za kojim su žene poludjele: I poznate dame ga obožavaju!

Bodi se vratio na velika vrata! Prvo u obliku elegantnih bluza, a sada u svom izvornom izadnju.
Vidi originalni članak

Jednostavan, a efektan bodi odjevni je predmet koji bi trebala imati svaka žena u ormaru, a za to se pobrinula Zara izbacivši kolekciju bodija koje su trendesterice objeručke prigrlile. Nakon bodija koji su izgledali kao elegantne bluze, sada su u fokusu jednostavni bodiji bez rukava. Najveću je pozornost privukao model s naramenicama i američkim izrezom u četiri boje - bijeloj, crnoj, svijetloružičastoj i kaki. Po cijeni od samo 99,90 kn dostupan je na svim Zarinim prodajnim mjestima. 

Da Zara nije pogriješila s ovim modelom, dokazuju brojne it-djevojke noseći ga u najrazličitijim kombinacijama. Za oko nam je posebno zapela britanska glumica i model Rosie Huntington-Whiteley koja ga ima u gotovo svim bojama, a sudeći po Instagram objavama, taj joj je bodi omiljeni odjevni predmet.  

Uz Rosie, tu si brojne druge influencerice koje su ovaj praktični i jednostavni odjevni komad odlično ukomponirale u svoje outfite. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".