Bodi je svestrana zvijezda ormara: Danju super funkcionira sa sakoom, a za izlaske s hrpom nakita i crvenim ružem

Najbolje je to što nije riječ o prolaznom trendu, nego o jednom od onih komada kojem ćete se iznova rado vraćati.
Vidi originalni članak

Udoban, praktičan, laska figuri i odgovara svakom zamišljenom stylingu – bodi ima toliko epiteta i sasvim bazičan komad koji smo nosili ispod majice ili sakoa postao je jedna od najtraženijih stvari u garderobi ovog proljeća.

Najbolje je to što nije riječ o prolaznom trendu, nego o jednom od onih komada kojem ćete se iznova rado vraćati – običniji, u neutralnim nijansama idealni su za svaki dan jer ćete s njima zaboraviti na nepraktično izvlačenje majica i topova iz hlača, a novi modeli nose i notu elegancije. Modeli za večernje prigode imaju dozu glamura i seksepila, dovoljno ih je kombinirati tek s običnim jeansom za besprijekoran outfit.

Kad dodate bodi u ormar, nakit, i to mnogo nakita, postat će vam najbolji saveznik za upečatljivu modnu kombinaciju. Kako ona ne bi bila prejednostavna i monotona, s obzirom na to da se radi o bazičnijem komadu, poigrajte se statement ogrlicama ili efektnim naušnicama, ovisno o dress codeu i prigodi.

Jednom kad u garderobu dodate bodi, brzo će vas osvojiti njegova svestranost. Tijekom dana savršeno funkcionira za poslovne prigode u kombinaciji sa sakoom, a s posla možete produžiti u izlazak ili afterwork party, a on će i dalje biti zvijezda stylinga, ovog puta upotpunjen hrpom nakita i nezaobilaznim crvenim ružem.

Najljepše bodije za novu sezonu pronađite u galeriji

Nanushka, 295 eura Jil Sander, My Theresa, 210 eura Jacquemus, My Theresa, 270 eura H&M, 20 eura H&M, 20 eura H&M, 10 eura H&M, 10 eura Gauge81, Net a Porter, 220 eura Alix NYC, Net a Porter, 225 eura

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".