Bluza iz Zare koja je osvojila domaće trendseterice: Efektna je, lako se kombinira i možete je nositi cijelo ljeto!

Plisirani model primijetili smo kod nekoliko domaćih trendseterica kao što su Dora Predojević, Anastazija Makjanić i Katarina Smojver, a njihovi stajlinzi mogu biti odlična inspiracija kako kombinirati ovu upečatljivu bluzu.
Vidi originalni članak

Svake sezone neki komad sa Zarinim potpisom postane hit među ljubiteljicama mode, a s toplim proljetnim danima u fokus je došla lepršava zelena bluza. Plisirani model primijetili smo kod nekoliko domaćih trendseterica kao što su Dora Predojević, Anastazija Makjanić i Katarina Smojver, a njihovi stajlinzi mogu biti odlična inspiracija kako kombinirati ovu upečatljivu bluzu.

Bluza ima plisirane detalje i prodaje se po cijeni od 249,90 kn, a idealan je dodatak ljetnoj garderobi jer se može nositi u svakodnevnim kombinacijama, kao i nekim svečanijim prigodama. 

Dora Predojević influencerica je koju na društvenim mrežama prati više od 75 tisuća ljudi i svakodnevno uživamo u njezinim odličnim modnim objavama. Plisiranu bluzu kombinirala je s traper bermudama i zlatnim sandalama na vezanje, a efektan stajling nadopunila je nizom ogrlica i narukvica.

Slične modne formule držala se i Anastazija Makjanić, no umjesto bermuda odabrala je "vruće" hlačice, a cijela je kombinacija za čistu peticu. Super color-block moment napravila je izborom torbe u kraljevsko plavoj boji i crvenog ruža, a ovu modnu ideju prepisujemo za sve ljetne varijante, od odlaska na kavu do izlaska. 

Da je color-block najbolji izbor za toplu sezonu, potvrdila je i Katarina Smojver koja nas uvijek oduševi načinom na koji kombinira jarke boje. Zelenu plisiranu bluzu spojila je s jeansom, ružičastom torbom i crvenim ružom, a dozu klasike outfitu je dodala kroz izbor sunčanih naočala. Za čistu peticu!

 

Profesorica matematike blista u odijelu kakvo ne prolazi nezamijećeno: 'Pomalo pratim trendove, više sam klasičniji tip'

Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

'Nikad me nećete vidjeti u tenisicama, štikle nosim na sve moguće i za sebe kažem da sam rođena u njima'

Mliječna nijansa laka za nokte zaludjela je TikTok: Donosimo pet ideja za najljepše manikure ovog proljeća

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".