Blaženka Divjak za sjednicu je odabrala jedan detalj koji je u poslovnom svijetu izuzetno popularan

Marama stilu daje dinamiku, a opet nije pretjerana, naročito kad se, kao u ovom slučaju, ističe bojama i apstraktnim uzorkom.
Vidi originalni članak

U Hrvatskom je saboru danas održano Aktualno prijepodne, a nama je za oko zapela odjevna kombinacija Blaženke Divjak. Ministrica znanosti i obrazovanja odabrala je tamnoplavu haljinu koju je kombinirala s remenom oko struka i šarenom maramom, a modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ovo izdanje:

Marama je jedan od onih detalja koji uvijek čine razliku, a u poslovnom je svijetu izuzetno popularna. Stilu daje dinamiku, a opet nije pretjerana, naročito kad se, kao u ovom slučaju, ističe bojama i apstraktnim uzorkom.  

Prpić Znaor dodala je da, pošto uokviruje lice i dolazi do izražaja, treba birati svilene marame ili one izuzetno mekane kako ne bi djelovale jeftino. 

Prednost je više načina vezanja – svaki dan ista marama može ipak izgledati malo drugačije, a dobra ideja je i kombinirati dvije, naročito ako su tanke i jednobojne, kaže Prpić Znaor i dodaje da ih je bolje vezati oko vrata jer su one na leđima, složene u trokut, rezervirane za hostese i stjuardese.

Poslovni look voli skladno svezanu maramu i to ne samo oko vrata, već i na ručki klasične, jednostavne torbice.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".