Blake Lively zablistala je u ružičastoj Versace haljini u izlasku u New Yorku

Blake Lively nas je još jednom podsjetila zašto je modna ikona, ne slijedeći trenutne trendove, već stvarajući vlastite, s besprijekornim stilom i smjelošću koja osvaja na svakom koraku.
Vidi originalni članak

Blake Lively, poznata po svom nepogrešivom modnom ukusu, ponovno je dokazala da se ne boji kročiti vlastitim modnim putem. Tijekom svoje novinarske turneje za film "It Ends With Us," glumica je zasjala u nizu izdanja koja su privukla pažnju ljubitelja mode, no poseban trenutak dogodio se kada se pojavila na after partyju u kultnom Tavern on the Green u New Yorku.

Za tu priliku, Lively je odabrala odvažnu i koketnu ružičastu minihaljinu iz Versacea, koja je istovremeno bila odraz snova svake djevojke o Barbie estetici. Ovaj jedinstveni komad krasi svilenkasta, žarko ružičasta tkanina koja je laskala njenoj figuri, dok su špageti naramenice, korzet u obliku školjke s košaricama i steznik na vezivanje dodavali dozu sofisticiranog glamura. Lepršava suknja, uz čipkaste panele s volanima, dodatno je naglasila njezin koketni i ženstveni stil.

Kako bi upotpunila ovaj zapanjujući look, Blake je kombinirala minihaljinu s ružičastim štiklama posutim šarenim kristalima. Torbica u obliku ruže u ljubičasto-ružičastoj nijansi te niz prstenova s cvjetnim motivima bili su savršen dodatak koji je zaokružio ovaj cvjetni stil.

Njena plava kosa, stilizirana u opuštene, seksi valove, i ružičasta šminka dodatno su istaknuli njen prirodni sjaj. Ovaj look je, bez sumnje, podsjetio na Blakein prepoznatljiv stil koji odražava ležernu eleganciju i nepogrešivu samouvjerenost.

Prije after partyja, Lively je prošetala crvenim tepihom na premijeri filma "It Ends With Us" u društvu supruga Ryana Reynoldsa, odjevena u još jedan upečatljiv Versace komad. Vintage haljina, koju je Britney Spears nosila 2002. godine, bila je asimetrična bež kreacija prekrivena cvjetnim uzorkom i šarenim šljokicama, što je savršeno odražavalo Blakeinu sposobnost da kombinira modernu i vintage modu s lakoćom.

'U svom odijevanju sam inspirirana 50-ima i volim klasiku u stilu starog Hollywooda'
Kakve modno osviještene prijateljice! Obje biraju jednostavne komade, ali ih kombiniraju na efektan način
Ističe li zapravo rok trajanja kreme za sunčanje? Evo što kažu stručnjaci...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".