Blake Lively odvažno kombinira kožne komade uz cipele koje su apsolutni ljetni hit

Blake Lively nastavlja inspirirati svojim modnim izborima i poslovnim pothvatima, dokazujući da je prava ikona stila i svestranosti.
Vidi originalni članak

Blake Lively nastavlja dokazivati svoju modnu svestranost tijekom svoje press turneje za film "It Ends With Us". Proteklog tjedna, glumica je prezentirala niz cvjetnih kombinacija – od pernatih mini haljina do prozirnih topova i voluminoznih suknji. No, u ponedjeljak je ponovno iznenadila modnim odabirima, presvlačeći se u niz različitih proljetnih kombinacija unatoč visokim temperaturama u New Yorku.

Među brojnim promjenama, jedan outfit posebno se istaknuo – kožni kratki komplet. Iako se teško može zamisliti scenarij u kojem bi se tijekom ljeta na Manhattanu nosila koža od glave do pete, Lively je zaslužna za ovaj hrabri modni odabir. Komplet, koji se sastoji od skraćene jakne i kratkih hlača srednje dužine, prekriven je šarenim cvjetnim vezom. Da bi ostala barem malo cool, Lively je jaknu nosila otkopčanu, bez grudnjaka i topa. Set, iz brenda Dauphinette, gotovo je rasprodan, ali ako ste brzi, još uvijek ga možete kupiti.

Blake je svoj minimalističko maksimalistički izgled, upotpunila crnim štiklama s remenčićima ukrašenim draguljima u različitim živim nijansama, bijelim okruglim kristalnim naušnicama, šarenom svjetlucavom manikurom i ružičastom šminkom. Njena prljavo-plava kosa bila je stilizirana u prepoznatljivim opuštenim valovima.

Osim što impresionira svojim modnim odabirima, Blake Lively je nedavno lansirala novu liniju za njegu kose. "Uvijek me zanimala kosa", rekla je Lively nedavno za Harper's Bazaar. "Imala sam više prilika u prostoru za njegu kose, srećom, nego u bilo kojem drugom prostoru. Više od mog pravog glumačkog posla."

Dodala je: "Nikad nisam puno mijenjala frizuru. Imam izgled koji mi se sviđa, i postao mi je prilično poseban. Ako želim hodati ulicom u New Yorku, doslovno, ako samo stavim kosu u punđu, mogu hodati uokolo i ljudi me ne prepozanju."

Zanimljivim stajlingom istaknula se na špici: 'Ako nosim boje, pazim da je to ista boja od glave do pete'
Gingham je postao najtrendi print za haljine koje se nose ovog ljeta
Kraljica Letizia zablistala je u savršenom ljetnom stajlingu kojeg lako možete rekreirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".