Blake Lively nova je zagovornica vintage mode: Od Versacea do Diora, evo njezinih najboljih izgleda

FOTO: Reuters/Pixsell Blake Lively u vintage haljini Atelier Versace iz proljeća/ljeta 2018. za dansku premijeru filma It Ends With Us. FOTO: Abaca/Pixsell U Versaceovoj svjetlucavoj raznobojnoj haljini iz jesen/zime 2002., koju je prethodno nosila Britney Spears. FOTO: Best Image/Pixsell U vintage haljini Vivienne Westwood za nastup u emisiji Live with Kelly and Mark FOTO: Abaca/Pixsell Dior by John Galliano komplet suknje i sako iz jesen/zime 1997. dok je bila u New Yorku FOTO: Abaca/Pixsell U plavoj šljokičastoj haljini iz 1960-ih dok je bila na Tiffanyjevom događaju FOTO: Reuters/Pixsell U crvenoj haljini Monique Lhuillier sa steznikom od kože i čipke i punom, slojevitom suknjom 2015. FOTO: Abaca/Pixsell U plavoj Atelier Versace haljini ukrašenoj dijamantnim nitima na Cannes film festivalu 2016. FOTO: Reuters/Pixsell U vinatge Chanel haljini i odgovarajućem šalu na Cannes film festivalu 2014.
Blake Lively nova je zagovornica vintage mode, a njezine najnovije modne odabire karakteriziraju glamurozni komadi iz povijesnih kolekcija renomiranih dizajnera
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".