Blake Lively na Instagramu podijelila fotku u "običnom" izdanju i još jednom pokazala zašto je obožavamo!

Vidi originalni članak

Bez oklijevanja možemo reći kako nam je Blake definitivno jedna od najdražih holivudskih zvijezda. Osim što je obožavamo gledati u filmovima, često nas nasmijava i objavama na društvenim mrežama.

Zadnju fotku podijelila povodom Dana zahvalnosti, a prikazuje dvije krajnosti: iščekivanja i realnost ovog praznika. Na jednoj fotografiji, onoj "iščekivanja" Blake pozira u raskošnoj haljini s krunom na glavi, pritom drži u ruci čašu vina i sve je uistinu otmjeno.

Ipak, fotka realnost nešto je drugačija te prikazuje zgodnu glumicu kako u autu uživa u hamburgerima, dok nosi traperice i običan top, daleko od elegantnog izdanja. Čini nam se da joj je stvarnost i bolja od očekivanja, a i mi moramo reći kako nam se stvarno više sviđa! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".