Blake Lively dala najbolji odgovor pratitelju koji joj je kritizirao stil odijevanja

Glumica je još jednom pokazala svoju šaljivu stranu
Vidi originalni članak

Blake Lively poznata je po svom fantastičnom stilu odijevanja zbog kojeg se nerijetko nalazi na listama najbolje odjevenih dama, a poznata je po tome da je sama sebi (uspješna) silistica, što danas i ne viđamo toliko često.

Moramo priznati kako joj to odlično ide i svakom nas odjevnom kombinacijom oduševi, a ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom koju je objavila na Instagramu. Pojavila se u kariranom odijelu koje joj pristaje kao saliveno, no ne misle svi tako.

Naime, jedan pratitelj na Instagramu savjetovao joj je da promijeni stilista, no ona komentar nije ni izbrisala, ni ignorirala, već reagirala na najbolji mogući način. Naime, glumica mu je odgovorila, a u komentaru mu je napisala:

Hvala vam na savjetu gospodine. Toliko sam puta pokušala otpustiti Blake Lively, ali ona se stalno vraća! Nikako me ne želi ostaviti na miru!

Pa, sve što imamo reći je: svaka čast na vrlo dosjetljivom odgovoru! I, naravno, veselimo se novim odjevnim kombinacijama koje su nam vječna inspiracija!
 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".