Blagdansko izdanje Kate Middleton kojim se možete inspirirati: Odabrala je svjetlucavi kardigan, znamo gdje je dostupan

Crni kardigan s dodatkom kristalnih i svjetlucavih detalja potpisuje brend Self-Portrait, a prodaje se na luksuznoj šoping-platformi Farfetch
Vidi originalni članak

Pletivo je savršen izbor za zimske dane, a kada je upotpunjeno zlatnim i svjetlucavim detaljima, onda postaje i omiljen komad u božićnom i novogodišnjem razdoblju kada tražimo dodatnu dozu elegancije i glamura. Bira ga i Kate Middleton pa se u jednom od božićnih videa objavljenih na službenom Instagram profilu pojavila u odličnom komadu pletiva kojeg potpisuje dizajnerski brend Self-Portrait

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kardigan je dostupan na Farfetchu, gdje mu je cijena 420 funti, a jedinstven je po kristalnim ukrasima i sjajnim detaljima zbog kojih postaje odjevni predmet idealan za svečane dane u kojima želimo zadržati i dozu udobnosti. 

Inače, ovaj je stajling poseban i po tome što je Kate odjevena u crnu boju, a članovi kraljevske obitelji ne nose je nikad, osim u periodu žalosti, a ovogodišnji su božićni praznici posvećeni sjećanju na kraljicu Elizabetu II, piše Vogue

Svjetlucavi kardigan na stranicama luksuzne šoping-platforme dolazi u kombinaciji s mini-suknjom istog materijala, a ovakav komad jednako bi dobro izgledao i uz dobar par traperica ili kao dodatak haljini. Princeza od Walesa ga je, u svojem stilu, kombinirala s decentnim zlatnim naušnicama, a kosu je raspustila u lagane valove, frizuru koja je s vremenom postala njezin zaštitni znak. 

Inače, prošlog je tjedna kraljevska obitelj poslala i božićnu čestitku. Princ William i princeza Kate na fotografiji poziraju u društvu djece, princeze Charlotte te prinčeva Georgea i Louisa, a svi su odjeveni u ležerne kombinacije.

Nije poznato kada je fotografija nastala, a Kate se na njoj istaknula svojim jednostavnim modnim izborom. Bijelu bluzu kombinirala je uz skinny traperice i bijele Superga tenisice, model u kojem je često možemo vidjeti, a dostupan je i kod nas, i to po cijeni od 300 kn.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".