Blagdanski styling za pamćenje

Dolaskom hladnih dana brend Diadema predstavlja kolekciju prepunu čipke, pliša, mašni i volana kojoj se radujemo već na prvi pogled.
Vidi originalni članak

Osim što ćete u diademinoj kolekciji pronaći uzbudljive i povoljne blagdanske darove, u ponudi neodoljivih točkica i cvjetnih uzoraka, vrlo je vjerojatno da ćete se i same počastiti čim ugledate svoj savršeni komad. Što ćete odabrati ovisi o vama, ali zaista ne možete pogriješiti, jer kolekciju obilježavaju must-have leopard haljine u midi dužini, strukirani modeli u na vezanje i "dolčevita" haljine.

Ako se pak ne možete odlučiti što svakog dana obući na posao, diademin dress code poslovnog stylinga predlaže kombinaciju hlača visokog struka i prugastu košulju s mašnom. U party kolekciji za doček 2019. godine Diadema je pripremila pregršt različitih modela. Od atraktivnih zvono haljina u svjetlucavim tkaninama do uskih čipkastih haljina osjećat ćete se poput princeze i zasjati na vašem novogodišnjem partyu. U nastavku pogledajte galeriju najnovijih modela iz Diademe, koje možete naručiti na www.diadema.hr

 

Najbolji blagdanski styling

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".