Kutak modne jeseni Olivie Palermo

Fashion bloggerica, Olivia Palermo svima je još davnih dana pokazala koliko ima smisla za modu. Njezine odjevne kombinacije uvijek u sebi sadržavaju šarm i eleganciju, a i one najjednostavnije na njoj izgledaju profinjeno.
Vidi originalni članak

Na CIATE eventu koji se održao 12. rujna u New Yorku, među poznatim licima mogli smo vidjeti i Palermino. U jednostavnoj, ali opet zavodljivoj kombnacijom Olivia nas je inspirirala za ovotjedni Steal the style. Ako u ormaru imate bijelu haljinu koju niste dugo nosili jer niste imali inspiracije, evo jednog prijedloga. Ovakvu haljinu možete obući u kombinaciji sa pletenom vestom, uvijek popularnim gležnjačama u nekoj kontrastnoj boji, a sve možete upotpuniti zlatnim komadom nakita. Sa ovakvim stilom sigurno nećete proći nezapaženo!
 

steal the style

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".