Bizarna jakna-kaput s još bizarnijom cijenom stiže iz Burberryja!

Što reći, osim da svaka roba nađe svog kupca...
Vidi originalni članak

Stiže ono vrijeme kad kreću potrage za dobrom zimskom jakom. Uvijek se javlja dilema, kupiti kaput ili jaknu? Burberry ima rješenje za neodlučne - kaput i jaknu u jednom. Točnije, kaput i debeli prsluk u jednom. 

Kako piše na Harrodsovoj stranici, gdje se kaput može nabaviti za nevjerojatnih 23.000 kuna, ovaj komad je mladenački pristup finoj talijanskoj modi. 

Društvene mreže su naravno odmah krenule s kritikama, koje se mogu objediniti u jednu rečenicu: Tko bi platio toliko za jedan ovakav komad? Drugi su se šalili da je ovo idealno za učitelje koji tijekom dana moraju biti pristojno odjeveni, a moraju i izvesti djecu ispred škole na igranje. Za ovu drugu aktivnost, poslužit će prsluk. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".