Bivši supružnici Jelena Veljača i Dražen Čuček savršeno su modno usklađeni

Predstava Praznine, koja je posljednjih dana jako zaintrigirala javnost, premijerno je proteklog vikenda odigrana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a tamo su bili i Jelena i Dražen
Vidi originalni članak

Jelena nas je oduševila svojim odličnim izdanjem. Romantičnu je bijelu haljinu sparila s rokerskim čizmicama i mini crnom torbom. Obožavamo spoj boho stila i rokerskih detalja, a moramo priznati kako njoj baš dobro stoji. Ovaj model haljine ne može baš svatko isfurati, no Jeleninoj odličnoj figuri stoji baš dobro.

Na eventu se fotografirala i sa svojim bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom. Dražen, dosljedan svom jednostavnom stilu i ovaj put dobro izgleda u crnom od glave do pete, a nosi i komad koji nije toliko popularan za muškarce - čizme do koljena. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".