Bivši bliski kolega i prijatelj Anne Wintour: "Ona u sebi nema nimalo ljudskosti, ostavila je brojne emocionalne ožiljke"

André Leon Talley izjavio je da se njihovo dugogodišnje prijateljstvo okončalo prošle godine jer je on "prestak, pretio i nimalo cool", što je napisao i u svojim memoarima, dodajući da postoji beskrajna lista spisatelja, stilista i modela koje je jednako tako izmučila.
Vidi originalni članak

André Leon Talley, jedan od bivših urednika u Vogueu, najavio je za rujan izdavanje knjige "The Chiffon Trenches: A Memoir" u kojem će se osvrnuti na svoju bivšu kolegicu i nekad blisku prijateljicu Annu Wintour. Za Daily Mail je rekao kako ona u sebi nema nimalo ljudskosti te da je na njega ostavila ogromne emocionalne i psihološke ožiljke. 

U galeriji smo se prisjetili najboljih street style izdanja od prošlog proljeća:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Ovaj je 70-godišnjak izjavio da se njihovo dugogodišnje prijateljstvo okončalo prošle godine jer je on "prestar, predebeo i nimalo cool", što je napisao i u svojim memoarima, dodajući da postoji beskrajna lista spisatelja, stilista i modela koje je jednako tako izmučila.

- Ona je imuna na sve, osim na moćne i slavne ljude koji se nalaze na stranicama Voguea. Sprijateljila se s onima koji su najbolji i na najvišim pozicijama u pojedinim područjima. Serena Williams, Roger Federer, bračni par Clooney... Oni su njezini prijatelji, a ja više nisam vrijedan, napisao je Talley u jednom od poglavlja. 

U galeriji pogledajte kako će se horoskopski znakovi ponašati nakon karantene:

FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana FOTO: Instagram @zombijana

Daily Mail piše kako je Talley naziva "Nuclear Wintour", a cijela je situacija još čudnija, s ozbirom na to da je upravo urednica američkog Voguea jedna od najzaslužnijih za njegovu karijeru. Sudeći prema dijelovima knjige, čini se da će mnogi nestrpljivo iščekivati rujan kako bi dobili svoj primjerak u ruke i vidjeti što Talley ima za reći o Anni Wintour. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".