Bivša missica Ivana Petković Čevra poput grčke božice zablistala u bijelom!

Prvi dio tjedna obilježila je proslava 10 godina rada modnog brenda Diane Viljevac u romantičnom prostoru Muzeja Mimara, a večer su svojim dolaskom obogatile brojne poznate dame
Vidi originalni članak

Među njima je bila i predivna Ivana Petković Čevra. Davne 1999. predstavljala je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta i ostvarila je veliki uspjeh - ušla je među deset najljepših na svijetu! Ivana se tijekom izbora za Miss Hrvatske našla i u središtu skandala. Lejli Filipović oduzeli su krunu i nakon pet dana Ivanu proglasili missicom. No, Lejla je uspjela izboriti se za svoje pravo pa je Ivana Hrvatsku na svjetskom izboru predstavljala godinu dana kasnije. Danas je Ivana majka dvoje djece, supruga, i uspješna poslovna žena. 

Sinoć je u zagrebačkoj Mimari poput kakve grčke božice zablistala u bijelom od glave do pete. 

Jednostavna haljina koja otkriva ramena stoji joj kao salivena, a uparila ju je sa zlatnim sandalama i baby blue torbicom. Zgodna Ivana i inače ima odličan stil, a najviše voli jednostavnost, pa je još jednom dokazala kako joj ona odlično pristaje! 

Njen sinoćnji make up look provjerena je kombinacija lagano naglašenih očiju i crvenog ruža, za oko su nam zapele i njene cool naušnice! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".