Bivša Miss Hrvatske oduševila odabirom hlača, a izgleda bolje no ikad

Anica Kovač za blagdanski party odlučila je odjenuti baš "statement" komad
Vidi originalni članak

Na partyju portala Journal.hr lijepotica je doslovno zablistala. Mislimo da više blagdanski od ovoga ne ide. Odjenula je šljokičaste crvene hlače koje joj stoje fantastično. 

Hlače je uparila s jednostavnim T-shirtom s natpisom, sandalama i torbicom u istoj boji, pa još jednom pokazala kako ne treba puno da bi izgledali stylish. Ako ove godine ne znate što odjenuti na uredske ili zabave s prijateljima, predlažemo da lekciju naučite od Anice. Izaberite jedan statement komad koji će biti zvijezda kombinacije, a sa šljokicama ne možete pogriješiti. I oko njega složite styling. Neka svi ostali komadi budu jednostavni, a bijeli T-shirt uvijek će dobro doći. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".