Bivša miss Hrvatske Ivana Petković Čevra i 20 godina nakon titule izgleda fantastično!

U crnom od glave do pete zablistala je na jednom zagrebačkom eventu
Vidi originalni članak

Davne 1999. predstavljala je Hrvatsku na izboru za Miss svijeta i ostvarila je veliki uspjeh - ušla je među deset najljepših na svijetu! Ivana se tijekom izbora za Miss Hrvatske našla i u središtu skandala. Lejli Filipović oduzeli su krunu i nakon pet dana Ivanu proglasili missicom. No, Lejla je uspjela izboriti se za svoje pravo pa je Ivana Hrvatsku na svjetskom izboru predstavljala godinu dana kasnije. Danas je Ivana majka dvoje djece, supruga, i uspješna poslovna žena. 

Na zagrebačkom predstavljanju novog YSL parfema Libre Ivana je izgledala senzacionalno u klasičnom crnom odijelu. 

Odijelo je uparila s jednostavnim crnim sandalama i pismo torbicom, a od nakita je nosila samo viseće srebrne naušnice. 'All black' izdanje stoji joj savršeno. 

Prostor Muzeja Mimara odisao je luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta. Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, LIBRE.

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".