Bivša misica izgleda spektakularno u lepršavom kombinezonu i "zaboravljenim" sandalama koje su opet in

Za predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Anamarije Asanović, Fani Čapalija odabrala je bijeli kombinezon i srebrne sandale s platformom kakve su se prije nosile.
Vidi originalni članak

Gooshter Beach Club u sklopu luksuznog splitskog resorta Le Méridien Lav bio je idealna kulisa za predstavljanje nove AA cruise kolekcije splitske dizajnerice Anamarije Asanović čime je otvorena sezona ljetnih uživanja na ovoj popularnoj dalmatinskoj plaži.

Predstavljanju su prisustvovale mnoge osobe iz javnog života, a nama je za oko zapela odjevna kombinacija uvijek prekrasne Fani Čapalije.

Bivša misica zna koja je ultimativna ljetna boja bez koje je garderoba u toploj sezoni nezamisliva pa je odabrala efektan kombinezon u bijeloj boji. Lepršavi su kombinezoni izvrsna alternativa ako niste ljubiteljica haljina i suknji, a Čapalija je odabrala jednostavan model s kragnom i remenom u struku. 

Upotpunila ga je efektnim srebrnim sandalama s blok-potpeticom i platformom koju smo već primijetili kod nekoliko dizajnera da ih vraćaju u modni svijet, a stajling je zaokružila vječnim beauty klasikom, crvenim ružem. On je izvrstan odabir u svakoj situaciji jer ima moć osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Što se tične nove kolekcije, od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika (i) ovaj je put kreirala cruise kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru.

Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i sada su okosnica njene najnovije modne priče i njena neiscrpna inspiracija.

Koketirajući s pepito uzorcima i floralnim printom u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj.

 

Agentica za nekretnine odličnog stila gradom je prošetala u natikačama kakve na špici još nismo vidjeli
Ljepotica sa špice pokazat će vam zašto je bijela haljina ljeti najbolja modna ideja koja uvijek izgleda chic
Dugo nismo vidjeli ovako elegantan i ženstven outfit na špici: Kožne komade nosi na damski način
Dame od kojih možemo učiti o stilu: 'Mi smo supruge dviju legendi, a ovo su naši uobičajeni outfiti'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".