Bivša misica izgleda fantastično u upečatljivom komadu kojeg ne bi svatko nosio, no njoj pristaje kao saliven

Fani Čapalija bila je jedna od gošći na otvorenju Izipizi trgovine u Splitu, a oduševila nas je efektnim modnim odabirom
Vidi originalni članak

Konačno je i Split, grad u kojem su sunčane naočale neizostavan modni dodatak dobio Izipizi trgovinu koja je izazvala veliko zanimanje ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala te zadovoljila ukuse i onih najizbirljivijih. Oduševljenje novom Glazed Ice kolekcijom nisu krili ni brojni poznati Splićani koji su prisustvovali otvorenju, a među njima je bila i Fani Čapalija. Bivša nas je misica oduševila proljetnim stajlingom kojem nije nedostajalo boja i uzoraka. 

Fani je za ovu prigodu odabrala plavo-bijeli kombinezon efektnog uzorka koji joj pristaje kao saliven, a potpisuje ga domaća dizajnerica Anamarija Asanović. Istaknuo je njezinu zavidnu figuru, a poseban je zbog trapez-kroja nogavica. Ovakav elegantan, a istovremeno lepršavi komad savršen je za proljeće, a od lijepe Fani možete ukrasti i ideju ako ćete u narednom razdoblju prisustvovati nekakvoj mini-svečanosti. Jedno je sigurno, s ovako upečatljivim odabirom nećete proći nezamijećeno.

Fani je plavo-bijeli kombinezon kombinirala sa salonkama boje fuksije i postigla odličan kontrast, no ako volite nešto "smirenije" kombinacije, možete ga kombinirati s modelom u nude ili crnoj boji, klasicima koji nikad ne izlaze iz mode. Nekoliko klasičnih modela izdvojili smo i u galeriji:

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn

Kad je u pitanju beauty odabir, Fani se držala jednostavnosti pa je pokazala jednostavnu, isfeniranu frizuru, a usne je naglasila nude ružem, idealnim odabirom za svaki dan. 

Odabir koji će podijeliti mišljenja: Helena Šopar savršen proljetni stajling upotpunila neobičnim čizmama
Najgore odjeveni s ovogodišnje dodjele Oscara: Večer čudne obuće i neobičnih modnih dodataka
Isprobajte fantastičan recept za mileram tortu od jagoda koja će vam zasladiti i uljepšati vikend
Dugo nismo vidjeli ovako cool curu na zagrebačkim ulicama: Savršeno spaja trendi komade s klasicima

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".