Bivša djevojka dinamovca Petkovića, Tea Slavica, unuka je najbogatije Hrvatice!

Tea i Bruno nenadano su prekinuli, a evo tko je zapravo ova atraktivna 20-godišnjakinja...
Vidi originalni članak

Večernji list ekskluzivno je doznao kako perspektivni dinamovac i njegova 20-godišnja djevojka Tea Slavica više nisu u vezi. Potvrdu o ovoj iznenadnoj odluci Večernji list dobio je od ove lijepe Zagrepčanke koja je u poruci potvrdila "Bruno Petković od sada slobodan dečko". 

Tea Slavica nekadašnja je manekenka i studentica međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology. Petković nikada nije volio govoriti o privatnom, a pogotovo ljubavnom životu u medijima, ali otkrio je ipak da je on taj koji je osvojio nju, a ne ona njega. 

Slavica je, s obzirom na to da se neko vrijeme bavila manekenstvom i modelingom, vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a na Instagramu ju prati nešto više od 7 tisuća ljudi. 

Inače, Tea Slavica je unuka najbogatije Hrvatice, Zdenke Infeld. Ova dama na čelu je jedne od najpoznatijih tvornica za izradu žica za žičana i gudačka glazbala, Thomastik Infeld Vienna, a rijetki su vrhunski glazbenici koji na njihovim žicama nisu svirali. No, obitelj Infeld svoj je život također posvetila kolekcionarstvu - posjeduju više od 14 tisuća slika, brojne skulpture i antikni namještaj. 

Zdenka je za jedan intervju Jutarnjem listu, komentirala svoj ljubavni život, odnosno činjenicu da se mlada udala protiv volje roditelja, rekavši: "Oduvijek sam bila svoja, odrješita i tvrdoglava, napravila sam veliki kaos, ali nije mi žao, opet bih napravila isto", a čini se kako je njena unuka svojeglava na nju. To je potvrdio i njen nekadašnji opis na Instagramu: "“Moj život, moja pravila."

Tea je inače velika ljubiteljica mode, što potvrđuju i komadi koje nosi. Nerijetko su to najtraženiji dizajnerski komadi, a i velika je ljubiteljica brzine. Nekada smo je mogli vidjeti u kako vozi brze automobile, a ljeti uživa u surfanju, što je pokazala i na svom Instagram profilu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".