"Bit mode je pomicanje vlastitih granica, a ne slijepo praćenje trendova!"

Nova zvijezda naše rubrike predivna je Ivana Đaković!
Vidi originalni članak

Prekrasna kosa, odličan stil i zarazan osmijeh koji širi pozitivu - treba li vam išta više kako biste počeli pratiti profil @ivana__dakovic.

Iza njega se krije doktorica medicine Ivana Đaković koja radi kao liječnica obiteljske prakse u Slavonskom Brodu, svojem rodnom gradu. Posao joj ne ostavlja puno slobodnog vremena, ali ga uvijek pronađe za druženje s dragim ljudima, shopping i svijet mode koji je njezin bijeg od dosadne svakodnevice.

Voli sve što ima veze s modom i fotografijom, a upravo je Instagram taj savršen spoj i mjesto na kojem rado provodi vrijeme i pronalazi inspiraciju! 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Mislim da ne mogu dati jasnu definiciju svoga stila, on ovisi o mom raspoloženju i prigodi. Često spajam klasične, ženstvene komade s pomalo rockerskim detaljima, a detalji su upravo ključ svake kombinacije. Volim slojevitost, kombinacije različitih uzoraka, materijala i boja.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Moj savršeni outfit “to go” čine haljina, kožna jaknica i zanimljiva mala torbica.

Što nikad ne bi odjenula?

Smatram da je bit mode stalno pomicanje svojih granica, igranje sa stilovima i ponekad podrazumijeva izlazak iz svoje komforne zone, ali to za mene ne znači slijepo praćenje trendova. Nikada ne bih obula mule shoes, pogotovo ne u kombinaciji s krznom.

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji naskuplji?

Najdraži komad trenutno su mi čizme ukrašene biserima, a savršeno se uklapaju u raznolikost moga stila.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće kupujem u Zari, H&M-u i Mangu jer neprestano obnavljaju svoje kolekcije sukladno visokoj modi po cijeni prihvatljivoj za šire mase. Posljednje što sam kupila je oversize biker jakna koja je spremna za nadolazeću jesensku sezonu.

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Kao što sam i naglasila, Instagram ostaje moja vječna modna inspiracija, a posebno sam očarana besprijekornim stilom Olivie Palermo i Xenie Van Der Woodsen.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Nikad mi nije dosta torbi i cipela. Jako teško pitanje, ali ipak prednost dajem malenim, zanimljivim torbicama koje podignu svaku kombinaciju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".