Biste li se odvažili nositi upečatljive čizme poput stajliš studentice? Izvrsno joj pristaju!

Goran Čižmešija na špici je fotografirao studenticu kineziologije u izdanju koje će vam se posebno svidjeti ako volite spoj crne i bijele
Vidi originalni članak

Anamarija Milas prošle godine nas je oduševila svojim jesensko-zimskim stajlingom, a Goran Čižmešija fotografirao ju je u izdanju koje nije moglo proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama. Studentica Kineziološkog fakulteta odličan stil ima u malom prstu, a gradom je prošetala u crno-bijelom outfitu.

- Prvi sam put kombinirala kožu i lak, a sve sam zaokružila trendi naočalama - rekla je Anamarija za Divu, a nama su za oko odmah zapele lakirane čizme sa sarama visine iznad koljena i visokom potpeticom. Takav model, još u lakiranom ruhu, ne vidimo često na zagrebačkim ulicama, a Anamarija ih tako dobro nosi i izvrsno ih je uklopila uz kožne komade. 

Anamarijin odabir bila je i kožna haljina, model koji se iz uredskog dress codea lako može pretvoriti u onaj večernji ili za druženje poslije posla, a haljini je samo potrebno dodati efektne modne dodatke. Anamarija se poigrala uzorcima pa je ispod haljine odjenula top upečatljiv printa, a sve je zaokružila s dva modna klasika - crna bunda je najchic odabir čak i u najhladnijim danima, a mala crna torba model je koji svatko treba u kolekciji jer paše na sve.

Magazin DIVA STYLE na svim kioscima za 5 eura. U njemu ćete pronaći i veliki intervju te ekskluzivni photosession s Anom Radišić: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomažu kod ispucalih usana, hidratiziraju i daju savršen sjaj: Top 5 ulja za usne koje su spas tijekom zime!
Frizura kakvu nosi Sofia Richie najpopularniji je izbor za ovu jesen, a odlično pristaje baš svima
Crni kaput i blejzer upečatljive limeta boje: Kraljica Letizia još jednom pokazala da ima besprijekoran stil

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".