Biste li se odvažili na ovakav stajling? Leonarda Lončar ukrala pozornost u leopard-uzorku i izgleda odlično!

U Leonardinom slučaju ne vrijedi modna filozofija "manje je više" jer je statement komade životinjskog printa upotpunila sjajnim crvenim grilonkama.
Vidi originalni članak

Sinoć je u Branimir mingle mallu održana premijera filma "Južni vjetar: Ubrzanje", a jedna od uzvanica bila je i Leonarda Lončar, dama čiji stil s rado pratimo s pozornošću jer uvijek pokaže jedinstvene odjevne kombinacije. Tako je za premijeru filma odabrala outfit koji se ne bi svatko usudio nositi, no njoj odlično pristaje. 

Glavnu riječ u kombinaciji vodilo je leopard uzorak pa je tako odabrala dva komada, haljinu i gležnjače, različitih leopard-motiva. U Leonardinom slučaju ne vrijedi modna filozofija "manje je više" jer je statement komade životinjskog printa upotpunila sjajnim crvenim grilonkama.

Stajling je upotpunila modnim klasikom, crnom clutch torbicom, a ni ostatak detalja nije prošao nezamijećeno. Odabrala je efektne crveno-bijele naušnice, a sve upotpunila jednim beauty klasikom - crvenim ružem. On je svoje mjesto našao u svakoj kozmetičkoj torbici, a volimo ga jer može osvježiti i najjednostavniji stajling, ali i biti točka na "i" ovako upečatljivih odjevnih kombinacija kakve nosi Leonarda. 

Leonarda je pozirala u društvu Nine Badrić, Anastasije Several, Borne Kotromanić i Matije Vuice, a u njihovim modnim izdanjima možete pronaći inspiraciju za stil, bez obzira na to volite li klasičnije ili nešto otkačenije kombinacije. 

Četiri frizure s kojima nikad neće pogriješiti ako ih zatražite u frizerskom salonu

Dodajte u ormar kaput kakvog nosi lijepa dama sa špice i "mirni" ste sezonama jer nikad ne izlazi iz mode

Podjednako će je voljeti i plavuše i brinete: Isprobajte boju kose za koju kažu da se lako održava

Kakve genijalne čizme nosi marketinška stručnjakinja: 'Uvijek izaberem ono što drugi ne izaberu'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".