Biste li odjenuli Towelkini? Bizaran spoj kupaćeg kostima i ručnika!

Praktično rješenje za ljetne dane? Prosudite sami!
Vidi originalni članak

Jeste li već vidjeli Towelkini, kombinaciju ručnika za plažu i kupaćeg kostima? Ovaj zanimljivi odjevni predmet je lansirala njujorska dizajnerica Aria McManus, koja je objavila fotografiju kostima na Instagramu, kako bi pokazala kako biste mogli izgledati u ovom zanimljivom ljetnom komadu usred grada. 

Dostupan je u dvije boje - vruće ružičastoj i žutoj. Kostim košta oko 150 funti, što je oko 1300 kuna. Uskprkos viskoj cijeni, mnogi modni obožavatelji na Instagramu se ne mogu zasititi ovog neobičnog kostima. Nekoliko ga je nazvalo "nevjerojatnim", dok je drugi korisnik napisao: "Ovo je tako dobro".

Jedna je korisnica označila i prijateljicu, te ju pitala može li dobiti Towelkinis za plažu, na što je prijateljica odgovorila: "Zašto samo za plažu?" Izgleda da su brojni korisnici oduševljeni čudnovatim kostimom, no što vi mislite?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".