Biste li nosili upečatljivo odijelo poput njezinog? Jedno je sigurno, nije mogla proći nezamijećeno!

Proljeće je nezamislivo bez cvjetnog uzorka, a lijepa brineta nosi ga od glave do pete
Vidi originalni članak

Iako cvjetni uzorak u proljetnim danima nije nikakav novitet, moramo priznati - uvijek nas razveseli i stvarno ima moć razvedriti i ulejpšati gradske ulice. To je dokazala i lijepa brineta sa zagrebačke špice kad je Cvjetnim trgom prošetala u odijelu koje smo odmah poželjeli i u vlastitom ormaru.

Zeleno odijelo cvjetnog uzorka savršeno je uklopila u casual izdanje kad ga je kombinirala s bijelom majicom i popularnim Adidas tenisicama koje trendseterice vole nositi uz traperice, ali haljine i odijela jer više nisu rezervirane isključivo za sportske prigode. 

Ova fashionistica jako dobro zna da se tajna savršene odjevne kombinacije krije u detaljima pa je look zaokružila klasičnim naočalama i zelenom torbicom. Ako se nas pita - savršena odjevna kombinacija za proljetne dane, zar ne?

U galeriji možete pronaći još super street style fotki za inspiraciju:

FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".