Biste li nosili suknju poput njene? Veliki je ovogodišnji trend, a u kombinaciji s klasičnom košuljom izgleda sjajno

Odličan smisao za modu ima u malom prstu, a u svojoj je kombinaciji pokazala neke od najvećih trendova sezone
Vidi originalni članak

Konačno su nam došli dani u kojima možemo ponovno posegnuti za nekim ljetnim favoritima, makar ih nosili u kombinaciji sa zimskim klasicima, zbog jutarnjih i večernjih temperatura koje su i dalje vrlo niske. Jednu takvu kombinaciju u kojoj je isfurala najbolje iz ljetne i zimske garderobe, pokazala je i Petra Labura čije nas je modno izdanje osvojilo na prvu.

– Živim na relaciji Šibenik – Zagreb. Volim neutralne boje, žive boje ponekad nosim preko ljeta. Najviše nosim jednobojne komade – ispričala je studentica međunarodnih odnosa našem street style fotografu Goranu Čižmešiji.

Kombinacija se ističe plisiranom sivom suknjom, klasičnim komadom koji je ove sezone apsolutni hit. Plisirana suknja daje dašak elegancije, ali u ovom slučaju stilizirana je na casual način uz oversized bijelu košulju koja je nonšalantno raskopčana i djelomično uvučena, stvarajući opuštenu, ali urednu siluetu. 

Crne natikače s potpeticom dodatno podižu outfit, dajući mu sofisticiran ton, dok istovremeno ostaju udobne i prikladne za dnevne aktivnosti. 

Modni detalji su ključni, a crne sunčane naočale i velika crna torba zaokružuju ovaj look. Sunčane naočale ovalnog oblika dodaju dozu mističnosti i sofisticiranosti, dok crna torba, jednostavna i praktična, unosi urbani element u ovu kombinaciju. Minimalna, ali efektna zlatna narukvica i lančić daju završni touch ovom street style izdanju.

Pet jednostavnih načina za dubinsku hidrataciju vaše kože, prema savjetima stručnjaka
Najbolji trendovi kaputa s modnih pista: 5 modela koji će biti najpopularniji kada zahladi
Meghan Markle ponovno zasjala na glamuroznoj gala večeri u haljini koju je već jednom nosila

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".