Biste li nosili neobične traperice i torbicu otkačenog uzorka poput naše influencerice?

Paula Sikirić gradom je prošetala u ležernom proljetnom izdanju, a društvo joj je pravio psić Shaan.
Vidi originalni članak

Naš Goran Čižmešija fizioterapeutkinju i influencericu Paulu Sikirić u centru grada ulovio je u najslađem društvu - zagrebačkim je centrom prošetala sa psićem Shaanom i u trendi outfitu. Ispričala mu je da se sredila jer je izašla u grad nakon dva mjeseca.

- Prvo sam odjenula crni sako pa sam se predomislila i zamijenila ga žutim jer sam shvatila da je proljeće i da se život vratio. Za vrijeme karantene sam putem web shopova kupovala samo trenirke, takav je bio mood.

Dodala je da je odlučila više ne kupovati nove trendi komade u stranim high street dućanima, a za to ima i super razlog:

- Planiram podržati naše dizajnere i male domaće proizvođače!

U galeriji pogledajte stylish odjevne kombinacije sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

U videu pogledajte kako je jedan tata na Cvjetnom trgu razveselio svoje dvije kćeri:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".