Biste li nosili natikače poput njezinih? Jako su upečatljive, a torbica je pravi ljetni hit

Isfurala je savršen ljetni outfit koji ne može proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Kad je riječ o najtraženijim modnim dodacima ovog ljeta, to je definitivno "zgužvana" torba koju je popularizirao talijanski luskuzni brend Bottega Veneta. Modelom su se inspirirali brojni high street brendovi, a takve torbe postale su hit i na gradskim ulicama i na društvenim mrežama.

Zgužvani model isfurala je i fashionistica sa zagrebačke špice čiji nas je outfit odmah osvojio. 

Midi haljinu, koja joj je odlično naglasila figuru, kombinirala je uz zelene natikače, koje nisu mogle proći nezamijećeno i odlično su osvježile cijeli outfit. 

Odabrala je i zgužvanu torbu u maslinasto zelenoj boji, a točka na "i" bile su naočale crvenih okvira kojima je super zaokružila cijeli look

U galeriji pogledajte što se nosi ovih dana na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

"Danas sam se odlučila za čednu kombinaciju. Natikače su wow i ženstvene pa kompenziraju čednost gornjeg djela"
On u hit tenisicama, a ona u natikačama koje se neće svima svidjeti: Ukrali pozornost u crnom od glave do pete
Stylish mama nosi upečatljive natikače koje trendseterice ove sezone obožavaju; znamo gdje ih možete kupiti
Atraktivna dama ukrala pozornost u lepršavom kombinezonu i hit natikačama, a tu je i još jedan "detalj" - maska za lice!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".