Biste li nosili efektne cipele poput njenih? Zgodna Marija savršeno ih je uparila uz modne klasike

Modno osviještena Marija zna kako privući pažnju na zagrebačkoj špici
Vidi originalni članak

Kako na modni način popraviti dan, zna Marija Markotić Gojić, modno osviještena vlasnica modnog brenda „Nina Sew“ koju je na zagrebačkoj špici fotografirao naš Goran Čižmešija. Odgovor je, naravno efektna kombinacija koja nikako nije mogla proći nezamijećeno na ulicama glavnog grada.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer su zadnji sunčani dani. Nosim različite stilove, ovisno o jutarnjem raspoloženju. Draža mi je ravna obuća od visokih peta – ispričala je Marija za Divu.

Bijeli komplet koji se sastoji od suknje i bluze spojila je s topom s leopard uzorkom, a stajling upotpunila cipelama o kojima se uvijek vodi rasprava. Riječ je o natikačama na špic sa zakovicama koje mnoge trendseterice obožavaju, dok ih drugi nikada ne bi nosili.

Naglasak je stavila i na detalje pa stajling dovršila smeđom clutch torbicom i smeđom traper jaknom koja je također bila ukrašena malim zakovicama.

Ljepotica iz centra Zagreba: 'Volim casual jednostavnost sa nekim pomakom i zanimljivim modnim dodacima'
Modni stilist i dizajner u još jednoj genijalnoj kombinaciji: 'Imam puno crnih i bijelih komada, iako mi lijepo stoje i boje'
Prošetala u najtrendi cipelama i genijalnim hlačama: Divna Nika zna kako kombinirati efektne komade

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".