Biste li nosili čizme kakve nosi zgodna Marinela? Trendseterice ih obožavaju, a odlično izgledaju na 'gole noge'

Ležerna kombinacija u jesenskim danima itekako može izgledati odlično
Vidi originalni članak

Najviše volimo one odjevne kombinacije u kojima možemo pronaći inspiraciju za svakodnevne kombinacije, ali na trendi način. Naš fotograf Goran Čižmešija ovih je dana u centru grada fotografirao Marinelu Grljušić, a njezina kombinacija koja se može opisati kao klasika s pomakom, i ove je toplije dane jednako dobra inspiracija.

– Ovo sam danas odlučila obući jer mi je bilo prvo pod rukom, a kaubojke sam kombinirala uz ovu ljetnu kombinaciju jer je moje prvo pravilo da nema pravila, pa je tako meni normalno i da sam od missice do čistačice. Imam oko 5 kaubojki i nosim ih tijekom godine. Ova cijela moja kombinacija košta 40 eura, s time da su čizme 30 eura, a komplet 10 eura – ispričala je za Divu medicinska sestra, čistačica, dadilja, voditeljica i bivša missica.

Njen outfit se sastoji od jednostavnog, ali efektno krojenog kompleta u boji pijeska koji je idealan za tople jesenske dane. Kratki top s dugim, širokim rukavima stvara ležernu, ali sofisticiranu siluetu, otkrivajući malo kože na trbuhu, dok su prozračne kratke hlače s visokim strukom savršeno uparene s topom. 

Ipak, ono što stvarno odvaja ovu kombinaciju i daje joj upečatljiv izgled su bijele kaubojske čizme. Ove statement čizme s modernim twistom odišu samopouzdanjem i odvažnom estetikom. Njihova čisto bijela nijansa i detalji na njima donose neočekivanu, ali vrlo trendi vibru koja podiže cijeli outfit. Marinela je look zaokružila malom bijelom torbicom koja je savršen dodatak, dajući cijelom stajlingu sofisticiran završetak.

Vrijede i po nekoliko milijuna: Ovo je 7 najskupljih luksuznih torba na svijetu
Kraljica Letizia ponovno oduševila u 'maloj crnoj haljini' koju je nadopunila efektnim srebrnim dodacima
Na čemu se sjedi na reviji Tjedna mode: Bottega Veneta potpisala vreće čija je cijena 6.200 eura

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".