Biste li nosile trenutačno najpopularniju vestu na Instagramu?

Ipak, cijena joj i nije tako popularna
Vidi originalni članak

Društvene mreže svakih nekoliko tjedana okupira neki od trendova kojeg ispromoviraju sve trendseterice, a mi čekamo high street trgovine da ponude neku pristupačniju verziju. Upravo se to trenutačno događa s "najpopularnijom vestom Instagrama" koju potpisuje brend Ganni, a djevojke je već sad vrlo rado nose, spajajući je s ljetnim komadima.

Radi se o rozoj vesti, a svojim nas izgledom vraća u retro razdoblje, a idealna je za kombiniranje u casual izdanjima, a dobrim odabirom modnih detalja može postati i dio kombinacije za posao. Budući da se radi o dizajnerskom modelu, njegova je cijena par stotina eura, konkretno 420 eura, pa vam savjetujemo da pronađete model u high street verziji te se inspirirate trendsetericama u njegovom kombiniranju! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".