Biste li nosile ruž koji ima listu čekanja od čak 2600 ljudi?

Jeste li sretnica koja ga ima u kozmetičkoj torbici?
Vidi originalni članak

Kad neki proizvod ima listu čekanja od čak 2600 ljudi, možete biti sigurni da se radi o nečem odličnom! Upravo se to događa s ružem beauty brenda Tatcha, odnosno onim koji dolazi u boji "Plum Blossom", a na usnama ostavlja nijansu boje breskve. Ova je boja idealna jer pristaje svakoj puti, a možete ga nositi i u različitim prigodama, bez obzira radi li se o dnevnim događanjima ili večernjim prigodama. 

Osim što dolazi u izvrsnoj boji i s formulom koja dugo traje na usnama, predstavljen je u odličnom klasičnom pakiranju što ga čini još privlačnijim te još više želimo da bude dio naše kozmetičke torbice. Ipak, na to ćemo morati pričekati - njegova je cijena 55 dolara, no trenutačno je rasprodan pa se nadamo da će ga brend uskoro ponovno predstaviti u svojoj kolekciji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".