Biste li ih nosili? Pogledajte 'korzet-gležnjače' čija je cijena vrtoglava, a na većini web shopova su rasprodane!

Balenciaga je još jednom iznenadila svojim dizajnerom pa je u kolekciju dodala neobične čizme na vezanje u crnoj i bijeloj verziji
Vidi originalni članak

U svakoj kolekciji luksuzni brend Balenciaga predstavi nekoliko komada ili modnih dodataka za koje postavljamo pitanja - tko bi ih nosio i kako ih uopće nositi? Tako smo ovih dana na dizajnerskim web shopovima ovih dana naišli na model koji na prvu ne izgleda nimalo udobno, a gotovo na svakoj stranici piše da su - rasprodane!

Riječ je o modelu Corset 80 koji dolazi u dvije verzije, crnoj i bijeloj, a zahvaljujući vezicama do gležnja, dobio je i ime jer neodoljivo podsjeća na klasičan korzet. Čizme su napravljene od kože, imaju špicati vrh, a trenutačno se nalaze na sniženju. Primjerice, na Net a Porteru, umjesto 1275 funti, za njih je trebalo izdvojiti 510 funti, odnosno s prijašnjih gotovo 11 tisuća kuna sniženje su 60% na nešto više od 4300 kn. 

U većini internetskih dućana pored ovog modela stoji opis "sold out", odnosno "rasprodano", a pronašli smo ih tek na My Theresi, gdje je dostupna veličina 35, no njihova je cijena nešto viša nego na Net a Porteru, odnosno 4880 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".