Biste li ih nosili? Ljupka Gojić pokazala efektne čizme, pratitelje zanima o kojem se modelu radi

Riječ je o robusnim čizmama s glomaznim đonom koje je vlasnica modnog brenda i slastičarnice isfurala sa skinny trapericama i dugačkom vestom
Vidi originalni članak

Ljupka Gojić Mikić jedna je od najbolje i najzanimljivije odjevenih Hrvatica, a aktualne trendove uvijek isfura na vlastiti način i doda im svoj stilski potpis. Na Instagramu svojeg modnog brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić objavila je fotografiju jesenskog outfita s bež vestom koju je isfurala u kombinaciji sa skinny trapericama, a neutralnom je outfitu dodala glomazne bordo čizme koje su mnogima zapele za oko.

Radi se o tzv. combat modelu čizama koje su apsolutni hit ove zime, a modele s predimenzioniranim đonom popularizirali su luksuzni bendovi kao što su Prada i Bottega Veneta. Slične čizme ubrzo smo mogli vidjeti i u ponudi ostalih brendova, a vlasnica modnog brenda i Jolie Petite Patisserie odabrala je dizajnerski model kojeg potpisuje brend The Row.

Posebne su zbog patentnog zatvarača na prednjem dijelu zbog čega izgledaju jako cool, a super su odmak od klasike jer nije odabrala model kakav najčešće viđamo, onaj u crnoj boji, već se odlučila za pravu jesensku nijansu i bordo boju. 

Mnogi su pratitelji u komentarima pohvalili odabir čizama i pitali o kojem se modelu radi, a ako ste i sami poželjeli takav model u kolekciji, pronašli smo ih na Matchesfashionu, gdje su dostupne u dvije varijante, crnoj i bijeloj. 

Osim uz skinny traperice, kako ih nosi Gojić Mikić, ovakav robusni model jednako bi dobro izgledao u kombinaciji s lepršavim haljinama i suknjama. 

 

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Volimo odvažne outfite poput ove: Nećete pogriješiti ako u kolekciju dodate čizme kakve nosi stajliš glumica

Pratit će vas od jutra do večeri: Za ove parfeme kažu kako na koži traju cijeli dan

Kakva kombinacija! Ona u centru Zagreba nije prošla nezamijećeno: 'Važno je da čovjek nosi ono što ga veseli!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".