Biste li ih nosile? Pogledajte dizajnerske natikače Anamarije Asanović o kojima vlada podijeljeno mišljenje

Dizajnerica se odlučila za popularan model s Guccijevim potpisom
Vidi originalni članak

Farmacija je 10. rođendan u Splitu proslavim javnozdravstvenom akcijom gdje su građani mogli obaviti besplatne preglede, a s liječnicima se savjetovala i Anamarija Asanović.

Najupečatljiviji komad na splitskoj dizajnerici definitivno su bile njezine natikače - odlučila se za tirkizni model s Guccijevim potpisom, a sličan, samo u crnoj boji, pronašli smo na web shopu My Theresa, gdje se prodaju po cijeni od 550 €. Statement komad kombinirala je s bijelom haljinom, a matchy-matchy efekt postigla je odabirom marame koju je svezala u struku. 

Iako smo mislili da će s odlaskom zime trendseterice zaboraviti na ovaj hit komad, čini se kako su poštarske kapice i proljetni trend. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".