Biste li ga nosili? Ovaj je prsluk iz Zare među Hrvaticama, rasproda se čim je neka veličina dostupna na web shopu!

Posljednjih nekoliko mjeseci obilježila je prošivena traper torba sa zlatnim lancem koja je na eBayu postigla višestruko veću cijenu, a ovih dana vlada prava pomama za jednim, pomalo neočekivanim komadom. Riječ je o dvostranom prošivenom prsluku koji se može nositi na žutoj i na mornarsko plavoj strani
Vidi originalni članak

Svake sezone neki odjevni komad ili par cipela sa Zarinim potpisom postane apsolutni hit. Jednog je ljeta to bila haljina vichy uzorka u plavoj i crvenoj boji, drugog ljeta prugasta haljina na vezanje s detaljem cvjetova. U zimskim danima na mjesto najpopularnijeg komada došle su čizme na vezanje s perlicama koje je imala gotovo svaka fashionistica, a detalj bisera i dalje je jako popularan.

Posljednjih nekoliko mjeseci obilježila je prošivena traper torba sa zlatnim lancem koja je na eBayu postigla višestruko veću cijenu, a ovih dana vlada prava pomama za jednim, pomalo neočekivanim komadom. Riječ je o dvostranom prošivenom prsluku koji se može nositi na žutoj i na mornarsko plavoj strani. Njegova je cijena na sniženju 149,90 kn, a trenutačno je baš svugdje rasprodan. Na društvenim mrežama mnoge sretnice, koje su ga uspjele na vrijeme staviti u košaricu, čekaju da im dođe ili hvale njegov izgled i udobnost, dok se druge raspituju postoji li negdje prsluk dostupan u njihovoj veličini.

Osim spomenute kombinacije, tu je spoj i crno-sive boje, međutim on se ne nalazi na sniženju, već je njegova cijena 299,90 kn, a na web shopu je dostupan u XS veličini. 

Uklonite tvrdokorne mrlje s odjeće pomoću - zamrzivača! U videu pogledajte kako

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zašto za ovo nismo znali ranije? Super TikTok trik za nanošenje korektora koji pruža 'face-lift' efekt
Ovakve čizme na zagrebačkoj špici još nismo vidjeli! Domaćoj dizajnerici pristaju genijalno
'Sestre smo i, iako živimo odvojeno, često razmjenjujemo garderobu. Oduvijek, uvijek i zauvijek.'
Kad stjuardese iz potpetica uskoče u tenisice: 'Ljudima se sviđa kako nam stoje uniforme, a nama je draži casual stil'

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".