Birkin torba vrijedi više od zlata

Doslovno!
Vidi originalni članak

Kultna Hermes torba koja je ime dobila po glumici i pjevačici Jane Mallory Birkin predmet je žudnje diljem svijeta. Vrtoglave cijene ove torbe kreću se od 10 000$ pa do čak 60 000$, a za njih pogađate, postoje beskrajno duge liste čekanja. Kvaliteta ove torbe zaista je neupitna. Svaka torba u potpunosti je ručno izrađena a cijeli proces obavlja jedna osoba. Birkin torba puno je više od samo skupocjene torbe žene, a i muškarci, na nju gledaju kao na kolekcionarski komad ali i statusni simbol. Ono što je posebno fascinantno je kako danas Birkin torba vrijedi više od zlata! Doslovno. 

Stručnjaci se slažu kako je kupovina ove torbe zapravo sjajan primjer pametnog ulaganja novca budući da je njena vrijednost u konstantnom a i vrtoglavom porastu. Iako je luksuzno tržište posljednjih godina u krizi s ultra luksuznim tržištem situacija je potpuno drugačija pa se tako famozna lista čekanja za ovu torbu samo povećava... Ako ste tražili dobro opravdanje za kupovinu određenog komada odjeće o kojem već dugo maštate sjetite se ovog članka te predstavite trošak kao ulaganje. Možda se ne radi o Birkin torbi ali sigurni smo kako se zaslužujete počastiti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".