Billie Eilish podijelila kritičare: "Nosi kaput koja svaka baka ima u ormaru"; savjetnica kaže: "Ti to ne razumiješ!"

Dubravka Prpić Znaor i Darko Tomorad komentirale su modna izdanja s dodjele nagrade Oscar
Vidi originalni članak

Sinoćnju dodjelu prestižne filmske nagrade Oscar u našem su studiju komentirali Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, i Darko Tomorad, PR stručnjak. Njih dvoje dali su modni osvrt na najupečatljivije i najzanimljivije odjevne kombinacije

Sinoćnja dodjela Oscara donijela je jednostavnije kreacije, posljednjih godina viđamo sve manje glamura na crvenom tepihu, iako svi nose skupe brendove, započela je Prpić-Znaor koja dodaje da žene sve manje žele nositi haljine u kojima ne mogu hodati, već biraju opuštenije kreacije, uz jednostavniji make up i frizuru.

Oscari su iskorišteni da bi se poslale poruke. Bilo je glamura, ali s mjerom, a spominjala se i održivost u modi pa su mnoge haljine reciklirane iz nekih prošlih vremena. Sve je to izgledalo zanimljivo, a bilo je i haljina koje su me ostavile bez daha, poput one na koju je potrošeno 170 tisuća Swarovski kristala, a nosila ju je Janelle Monae, rekao je Tomorad koji je kao najbolju haljinu izdvojio onu Scarlett Johansson iza koje stoji Oscar de la Renta. 

Prpić Znaor kao najveću ikonu stila izdvojila je Charlize Theron za koju kaže da kombinira cijeli outfit - bira jednostavan dizajn, a uvijek izgleda fantastično jer cijeloj kombinaciji prilagodi i frizuru. Modna savjetnica i PR stručnjak nisu se složili oko outfita Billie Eilish, a što su rekli, pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".