Popularni brend šokirao bikinijem zbog minijaturnog donjeg dijela: "Treba ga cenzurirati"

Ovo nije prvi put da je FashionNova u kolekciju dodala modele koji su izazvali veliku reakciju javnosti - neke su fotografije čak morali ukloniti!
Vidi originalni članak

FashionNova poznati je američki modni brend čije odjevne komade često možemo vidjeti na profilima raznih influencerica. Njihov je moto "Jeste li spremni malo zagrijati stvari", a svojim dizajnom i odjevnim komadima, koji često više otkrivaju nego pokrivaju, iznenađuju i šokiraju publiku na društvenim mrežama.

Primjerice, prošle su godine morali maknuti fotografiju s društvenih mreža jer je modelu u kupaćem kostimu "virila vagina", a spomenutu su fotografiju uklonili zbog velikog pritiska javnosti. I ovih su se dana našli u centru pozornosti zahvaljujući minijaturnim kupaćim kostimima, za koje su, kako piše The Sun, mnogi mislili da se radi o šali.

U kolekciji kupaćih kostima za ljeto pred nama predstavili su provokativne modele koji su šokirali njihove pratitelje na društvenim mrežama, toliko da su mislili da je riječ o dobroj zafrkanciji. 

- Treba ih cenzurirati koliko su provokativni, piše u komentarima, dok su se neki pitali:

- Nosi li ga naopako?

- Možda joj ipak treba nekoliko brojeva veći kupaći kostim?

- Hm, ne znam bi li ova fotografija trebala biti cenzurirana?

Bikini koji je izazvao najviše pozornosti je model s tigrastim uzorkom koji se sastoji od jednog od najoskudnijeg donjeg dijela bikinija koje smo ikad vidjeli. 

- Donji dio bi nestao kad bih ga ja nosila, napisala je jedna žena na društvenim mrežama, a svi su se složili - donji je dio jednostavno premalen!

Na kraju, većina se složila da je ovakva fotografija kupaćeg, kao i sam kupaći kostim, potpuno neprimjeren i nepristojan, no FashionNova u koleckiji ima još sličnih modela kojima se publika ne može prestati čuditi, a dio kolekcije možete pogledati u galeriji:

FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova FOTO: FashionNova

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".