Bijelu bluzu kraljica Letizia odlično je 'razbila' elegantnim, ali upečatljivim hlačama zelene boje

U još jednom modnom izdanju koje oduzima dah, kraljica Letizia demonstrirala je svoj neosporan modni ukus
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia jedna je od najelegantnijih kraljica, a svakim novim pojavljivanjem u javnosti to i potvrđuje. I nedavno, dok je prisustvovala tehničkom i financijskom događaju u Madridu, zabljesnula je u elegantnom spoju bluze i hlača upečatljive zelene boje.

Španjolska kraljica viđena je kako dolazi na događaj koji je organizirala BBVA Microfinance Foundation, čiji je cilj borba protiv digitalnog siromaštva. Tada je spojila nude cipele s visokom petom i bluzu s ovratnikom, dok joj je kosa bila puštena u valovima.

Svodeći nakit na minimum, Letizia je nosila zelene naušnice s nitnama i jednostavan zlatni prsten na kažiprstu. Zvijezda cijelog stajlinga svakako su bile upečatljive zelene hlače koje odlično izgledaju kada se nose s neutralnim komadima kao što je to napravila kraljica Letizia, ali i kada im se doda doza boja za otkačeniji outfit.

Simpatična Katarina stoji iza malog brenda Vunikat: 'Posebno volim kukičati kragnice jer me podsjećaju na mamu'
Čizme poput njezinih hit su već nekoliko jeseni, a zelena jakna zvijezda je kombinacije i krade pozornost
Nakon niza Barbie izgleda, Margot Robbie oduševila u smeđoj haljini s korzetom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".