Bijelo odijelo i cipele koje ne bi svatko mogao isfurati Lidiji Lešić stoje odlično!

Lidija u najtrendi komadima nove sezone izgleda baš odlično, a detalji su joj za čistu peticu
Vidi originalni članak

Jedna od naših najstylish Hrvatica, Lidija Lešić, uvijek nas oduševi svojim odličnim kombinacijama, pa tako i ovaj put. Uskoro će svoja vrata na najljepšoj gradskoj pozornici – platou Gradec, otvoriti prvi Baš Naš gourmet & music festival koji počinje 30. svibnja, a trajat će 18 dana. 

Među okupljenima na predstavljanju programa, bila je i ova divna influencerica, a pojavila se u bijelom odijelu koje je aposlutni hit svakog ljeta. Ispod sakoa nosi pletenu majicu u boji cigle koja se odlično uklopila u cijeli styling, no nama su za oko zapele njene cipele u kojima ju možemo često vidjeti za lijepih proljetno-ljetnih dana. Izgledaju kao da su štrikane, a dobro izgledaju kao dio baš svakog njenog stylinga. 

Glavnu riječ u ovoj kombinaciji vode modni detalji. Prije svega, cipele, pa onda torbica. Ovakve ćemo modele ponovno nositi i ove sezone. Njeno nam se prstenje posebno sviđa, a marama oko vrata odličan je detalj. Okrugle sunčane naočale ne stoje svima, no Lidiji baš dobro pristaju.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".