Bijeli topić, traper minica i jednostavne sandale za ovu plavušu formula su dobrog stila

Jednostavan ljetni styling ove dame sa zagrebačke špice baš nam je cool
Vidi originalni članak

Za velike vrućine koje nas očekuju mislimo da će moto biti: što manje odjeće - to bolje! Naravno, sve s dozom ukusa. Nemojte nas shvatiti doslovno. Ova ljepotica sa zagrebačkog Cvjetnog trga, prošetala je u najjednostavnijoj i najsigurnijoj ljetnoj kombinaciji: traper i bijelo. 

Jednostavni bijeli topić dobro će izgledati u svakoj kombinaciji, a kad u sve dodate traper minicu, nema greške! Ona na nogama uz sve to nosi najjednostavnije moguće sandale koje će se odlično uklopiti u bilo kakav ljetni styling. Predlažemo da se za ljeto okrenete basic komadima koje možete kombinirati na bezbroj načina, pa biste u ormaru definitivno trebali imati ova tri komada, jednu klasičnu torbicu, možda čak i pletenu, za ljeto i - možete sve. 

Ona umjesto torbice nosi ruksak, što je odličan izbor i za nadolazeće ljetne glazbene festivale, a cijela kombinacija je idealna za takvu priliku. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".