Bijeli kaputić za zimu? Brineta sa špice isfurala ga je na super način

Iako je bijela sezona bila veliki modni "ne" za zimsku sezonu, u posljednje vrijeme je prvi izbor
Vidi originalni članak

Jednostavna dnevna izdanja uvijek dobro prolaze. Ova brineta sa špice uz par 'basic' komada iskombinirala je idealnu ležernu kombinaciju za svaki dan. Džemper, traperice i poluvisoke čizmice njena su formula dobrog stila.

Bijela boja dugo je bila 'zabranjena' zimi. No u zadnjih nekoliko sezona mnogim fashionisticama postala je prvi izbor. Čak su i kombinacije bijele od glave do pete vrlo poželjne. Njen bijeli kaputić super se uklopio u cijeli outfit, a osim kaputa, ove godine djevojke vole i bijele teddy bunde. Osim toga, primijetili smo i još jedan komad na njoj koji je doživio svoj veliki povratak na modnu scenu. Dugo smo ga skrivali u toaletnim ormarićima ili neseserima, a to je ova velika gumica za kosu, koju ona nosi oko ruke. Na engleskom se zovu 'scrunchi', a fanovi serije Seks i grad znat će o čemu govorimo. 

via GIPHY

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".