Bijele haljine kao zaštitni znak ljeta: Zgodne prijateljice imaju modne formule koje rado prepisujemo

Goran Čižmešija na zagrebačkim je ulicama fotografirao divne dame čiji će vam stajlinzi definitivno uljepšati dan!
Vidi originalni članak

Ako nemate ideje što nositi ovog prijelaznog razdbolja ili kako kombinirati klasiku s trendovima, inspiraciju možete potražiti u odličnim odjevnim kombinacijama prekrasnih prijateljica sa zagrebačke špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Nisu mogle proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama, a divan prizor odlična je inspiracija za nadolazeće dane.

Iva Hodak je pravnica, a Sara Đurković ekonomistica. Zgodnim je djevojkama zajedničko što dobar smisao za modu imaju u ‘malom prstu’ te su za Divu otkrile par detalja o svom stilu.

– Ove kombinacije smo odabrale za kavu i da iskoristimo zadnje ljetne dane. Svijetle boje najčešće nosimo tijekom ljeta. Najbolje smo prijateljice i rijetko kad razmjenjujemo garderobu iako imamo sličan stil. Kada idemo zajedno van, konzultiramo se oko izbora odjeće. Preko dana nosimo ravnu obuću, ali za navečer biramo visoke pete – otkrile su nam simpatične dame.

Obje su odabrale lepršave ljetne haljine u bijeloj boji te ih kombinirale s efektnim sandalama i malim torbicama. No, dok je Iva odabrala zanimljiv model s cvjetnim dezenom, Sara se odlučila na čipkasti model.

Proizvodi za lice koje Hrvatice najviše vole, a među njima je i omiljeni favorit koji je pravi hit već nekoliko sezona
Udobne i praktične: Chic majice koje pašu na hlače i suknje, a super su izbor za jesen
Sestre blizanke i modne dizajnerice pokazale da neutralne nijanse u ljeto ne moraju biti monotone

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".