Bijela haljina koju Meghan nosi izgleda divno, a zbog potražnje je srušila web stranicu!

Vojvotkinja od Sussexa držala se jednostavnosti koja je uvijek dobra ideja
Vidi originalni članak

Kraljevski par započeo je posjet po Australiji, a bez dvojbe možemo reći kako su i Meghan Markle i princ Harry tom prilikom stvarno zablistali! Ipak, ovom prigodom puno nam je zanimljiviji outfit vojvotkinje od Sussexa s obzirom na novosti o trudnoći.

Lijepa Meghan odabrala je pripijenu bijelu haljinu midi dužine koju je kombinirala uz nude salonke i baloner. Meghan je pokazala kako su klasika i jednostavnost savršen spoj koji odgovara u različitim prigodama, a njoj pristaje fantastično!

Haljinu potpisuje dizajnerica Karen Gee koja je za Vogue rekla kako je bila jako uzbuđena kad je vidjela da Meghan nosi njezin dizajn. Dodala je i kako se web stranica srušila nakon što je obznanjeno da je Meghan nosila upravo tu haljinu. Još jednom je proradio "Meghan Markle efekt" - sve što ona odjene, rasproda se u nevjerojatnom roku! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".